Has oblidat les teves dades?

cursos treballadors empresa

Amb bonificacions de fins al 80%

Formació per a empreses i persones treballadores

Cursos enfocats a l'obtenció de resultats al món real

Registre Retributiu- Pla Igualtat

Decret Llei 6/2019

Pla d'igualtat per a empreses

T'assessorem per fomentar la igualtat entre dones i homes

SERHS-Serveis-Asesoría-PRL-Gestor-Laboral

Estalvia fins a un 40%

Servei Facility PRL

Estàs a punt per passar una inspecció?

serhs serveis mindfulness

Redueix el teu nivell d'estrés

Cursos de Mindulness

Fuig dels pensaments negatius

PREV
NEXT
Prevencio De Riscos Laborals SERHS Serveis
Prevenció de riscos laborals SERHS Serveis PRL

Tota la seguretat de la mà de la Prevenció de Riscos Laborals de SERHS Serveis Gestiona.

Què és la Prevenció de Riscos Laborals?

Des de SERHS Serveis definim la prevenció de riscos laborals com la suma d’accions i mesures per tal de prevenir, eliminar o minimitzar els riscos que estan o podrien estar presents en l’àmbit laboral i així poder disminuir la probabilitat d’accidents i/o malalties professionals.

Qui som?

Som un equip professional i especialitzat en l’assessorament i implantació de sistemes de gestió de prevenció, amb una àmplia experiència en els sectors de l’hostaleria, la restauració i la distribució.

T’assessorem sobre les obligacions que tens com a empresa, com és el compliment de la Llei 31/1995 de Prevenció de Riscos Laborals, així com totes les altres obligacions derivades de les normatives relacionades.

T’ajudem a complir totes les obligacions legals per tal d’evitar possibles sancions administratives, econòmiques o penals.

ELS NOSTRES SERVEIS

Les millors condicions i seguretat per les teves instal.lacions

FORMACIÓ

Un ampli catàleg formatiu per a empreses i la seva plantilla

T'oferim els nostres programes i cursos a mida per a empreses i els seus treballadors i treballadores, dissenyats en col·laboració amb els líders en el seu sector i amb una forta orientació pràctica on la tecnologia facilita l'aprenentatge col·laboratiu i personalitzat des de qualsevol dispositiu. Tant per ampliar coneixements i aptituds, com per incrementar la motivació i la productivitat.

Un catàleg que consta de cursos oferts de la mà del nostre col·laborador Bureau Veritas Formació, i una acurada selecció de cursos propis, elaborats, dirigits i impartits pel departament de Formació de SERHS Serveis, tant en modalitat on line com presencials.


PLA IGUALTAT EMPRESES

Plans d'igualtat, fomenta les polítiques d'igualtat a la teva empresa

Des del Departament de Prevenció de Riscos Laborals de SERHS Serveis et volem ajudar a fomentar i difondre polítiques d'igualtat entre homes i dones

T'informem sobre:
-Quines són les empreses obligades a implantar un Pla d'Igualtat, els grups partícips necessaris en el desenvolupament del Pla i la transitorietat d'aplicació del pla

Consulta els nostres serveis complets en l'elaboració del Pla d'Igualtat, configuració del registre retributiu i auditoria retributiva


FACILITY PRL

Estàs preparat per a passar una inspecció?

T’assessorem i t’ajudem en la gestió i control de les revisions reglamentàries de les teves instal·lacions industrials. Més temps, menys preocupacions, més seguretat i control. Adequada gestió del manteniment i compliment de la reglamentació per millorar la teva productivitat i seguretat de les persones i els processos. Estalvia al teu negoci entre el 10% i el 40% dels costos actuals.

- Facility Obres
- Facility Emergències
- Facility Seguretat Industrial
- Facility Sostenibilitat


MINDFULNESS

Sabies que l’estrès és el segon problema més freqüent a Europa?

Millora el teu benestar personal, la qualitat del treball i la qualitat de les teves relacions. Des de SERHS Serveis posem a la teva disposició les eines de Mindfulness.

Una proposta diferent per aprendre des de l’Atenció Plena i conscient, amb dinàmiques en grup per aprendre de l’experiència de tots els participants.

- Reducció d’estrès
- Gestió de les emocions
- Gestió del temps


PRODUCTES

Aquests són alguns articles i serveis que trobaràs a la nostra BOTIGA online:

 

ÚLTIMES NOTÍCIES PRL

Estigues informat de totes les novetats en Prevenció de Riscos Laborals

PUJAR