Has oblidat les teves dades?

pla d'igualtat per a empreses

Pla d'igualtat per a empreses

plan de igualdad para empresas
plan de igualdad para empresas

Plans d'igualtat, fomenta les polítiques d'igualtat a la teva empresa.

Si vols conèixer el Decret Llei 6/2019 que parla de les mesures per garantir la igualtat de gèneres a les empreses fes clic aquí?

Des del Departament de Prevenció de Riscos Laborals de SERHS Serveis et volem ajudar a fomentar i difondre polítiques d'igualtat entre dones i homes.

Què necessito saber sobre els Plans d'Igualtat?

El 13 d'octubre es publiquen novetats introduïdes al RD 901/2020 en matèria de la regulació dels plans d'igualtat i el seu registre. Recordem que la normativa que regula el principi d'igualtat de tracte i oportunitats entre homes i dones neix amb la Llei Orgànica 3/2007 de 22 de març.

Aspectes claus de la nova normativa:

 • Procediment de negociació dels Plans d'Igualtat
 • Sol·licitud de registre del pla negociada, aprovada i presentada
 • Mesures adoptades de conformitat amb els articles 45.1 i 48 de la llei Orgànica 3/2007

Si vols que un dels nostres professionals t'assessori sobre com implantar un pla d'igualtat a la teva empresa

Empreses obligades a implantar un Pla d'Igualtat

 • Empreses amb una plantilla de 50 o més persones treballadores.
 • Quan el conveni col·lectiu així ho estableixi
 • Quan l'autoritat laboral ho hagi acordat
 • És obligatori el seu registre a la Direcció General del Ministeri de Treball

Partícips en el desenvolupament del Pla

 • Comissió negociadora. Constituïda entre els representants legals del personal/sindicats i la direcció de l'empresa.
 • En l'execució del pla d'igualtat és imprescindible la participació i implicació de tota la plantilla de l'empresa.

Transitorietat d'aplicació del Pla

 • Empreses > 150 a 250 treballadors/es, 1 any amb data límit d'aplicació 07-03-2020
 • Empreses > 100 a 150 treballadors/es. 2 anys amb data límit 07-03-2021
 • Empreses 50 a 100 treballadors/es. 3 anys amb data límit 07-03-2022.

ELS NOSTRES SERVEIS

Pla d'igualtat empreses

NOU!

Des de SERHS Serveis t’ajudem a fomentar i difondre un seguit de polítiques d’igualtat per a la transformació i gestió de la cultura empresarial a la teva organització.

El Pla d’Igualtat té per objectiu màxim eliminar aquells obstacles que impedeixen o dificulten la igualtat efectiva entre homes i dones, i poder afavorir la discriminació per raó de sexe a les organitzacions És per això que els Plans d’Igualtat es porten a terme entre les parts representants de la Direcció de l’empresa i el representant legal de les persones treballadores.

Es determinen els objectius d’igualtat a assolir, així com totes aquelles estratègiques i pràctiques que permeten la seva consecució.


Preu
A consultar

Registre retributiu

NOU!

Un informe on l’empresa recull els salaris de tots els seus treballadors/es, desglossats per sexe i basat en una mitjana aritmètica. La informació que es pot extreure és : salari base, complements i percepcions.

El registre retributiu ha d’estar a disposició de tots els treballadors i té com a objectiu principal acabar amb les diferències salarials per raó de sexe a totes les organitzacions. Si encara no el tens recorda que la seva entrada en vigor està prevista per abril 2021.

Si no disposes d’aquesta informació contacta’ns i t’ajudarem en la seva elaboració i presentació per poder complir amb tota la normativa laboral a la teva organització.Preu
100 a 750€

Auditoria retributiva

NOU!

Es realitza la recollida i validació de dades per poder iniciar l’anàlisi detallada a la teva empresa, presentant tota la informació en format base de dades.

Auditoria del Sistema de Validació. D’acord amb els procediments interns i estratègics de la companyia, així com la seva posició respecte a la competència externa, s’auditarà el teu sistema de valoració segons els principis d'adequació, totalitat i objectivitat.

Anàlisi i descomposició salarial. Es revisarà la política salarial de la teva organització detectant aquells possibles casos de discriminació salarial, per causa de gènere.

Conclusions i Pla d’Acció. Un cop quantificats i exposats els resultats previs, identifiquem un pla d’acció a implementar en el temps, en funció de la tipologia i quantificació de cada “fallo” detectat.

Preu
A consultar

Vols més informació sobre el Pla d'Igualtat? Descarrega't el PDF:

Pla d'igualtat per a empreses

PRODUCTES

Aquests són alguns articles i serveis que trobaràs a la nostra BOTIGA online:

 

CONTACTE

Vols rebre més informació dels nostres serveis? Omple el formulari amb les dades requerides i els nostres professionals es posaran en contacte amb tu per oferir-te solucions.  PUJAR