Has oblidat les teves dades?

Transformació Digital Empreses

SERHS Cloud

Ciber-Seguretat SERHS Serveis Google Partner

Seguretat, facilitat i pagament per ús de tota la informació del teu negoci..

Vetllem per la seguretat i la disponibilitat de tota la informació del teu negoci.

Posem a la teva disposició plans a la teva mida per evitar costos extres i innecessaris per la teva empresa. Treballem de la mà amb el nostre partner de referència, Google, que ens assegura tota la tranquil·litat i seguretat del teu negoci.

Què t’oferim?

  • Google GSuite. Tot el conjunt d’aplicacions web empresarials per facilitar la tasca diària d’organització i comunicació del teu negoci.
  • Google Cloud. T’ajudem a crear, implementar i escalar les teves aplicacions, webs i serveis a la mateixa infraestructura que utilitza Google, el que es tradueix en tranquil·litat, seguretat i confiança. En definitiva, t’ajudem en la transformació digital del teu negoci.
  • 24 x 7. Monitoritzem les teves plataformes digitals els 365 dies de l’any.
  • Identitat digital. Controlem l’accés i visibilitat de tots els teus documents en una plataforma específica protegida pel model de seguretat de Google.
  • Intel·ligència artificial. Posem a la teva disposició, els proveïdors més rellevants i pioners d'intel.ligència artificial, que executen eines de comunicació directes amb els nostres clients: chat bots, Big Data, models de Business Intelligence i Machine Learning.

T'ho posem fàcil!

Estem al teu costat per donar-te tot el suport que necessites en l'emmagatzematge, gestió i tractament de les teves dades.

 

ELS NOSTRES PARTNERS:

PRODUCTES

Aquests són alguns articles i serveis que trobaràs a la nostra BOTIGA online:

 

PUJAR