Has oblidat les teves dades?

SERHS Serveis Partner Google Cloud

SERHS Cloud · Google GSuite

google-gsuite

Totes les aplicacions que necessites per la gestió diària i organitzada del teu negoci.
La millor eina de Teletreball al teu abast!

gmail

Gmail

Servei de correu electrònic segur i privat accessible des del teu ordinador, tablet o telèfon mòbil. Accessible des de qualsevol lloc.

google-calendar

Calendar

Calendari online integrat i dissenyat per treballar en equip. Accés des d'ordinador, mòbil o tauleta. Programació intel·ligent de reunions.

google-sites

Sites

Crea impactants llocs web pel teu equip d'empresa de la manera més àgil, ràpida i senzilla.

google_docs

Documents

Crea i edita documents de text directament en un navegador sense necessitat de software específic. Treball simultani dels equips. Els canvis es guarden automàticament

google-sheets

Fulls de càlcul

Fulls de càlcul col·laboratiu, intel·ligent i segur. Col·laboració simultània amb els teus equips on i quan vulguis. Compatible amb Microsoft Office i altres.

hangouts

Hangouts Xat

Plataforma de missatgeria per treballar en equip. Col·labora de forma senzilla i eficient amb missatges i converses en grup. Integrat a la resta d'eines de Google Gsuite.

hangouts-video

Hanghouts videoconferència

Realitzar videoconferencies amb els memebres del teu equip o amb els teus clients sense desplaçar-te. A més, i fins l'1 de juliol, realitza reunions de fins a 250 participants, enregistra-les i emmagatzema-les.

Google-Forms-Icon

Forms

Crea formularis personalitzats per enquestes i qüestionaris sense cap cost addicional. Recull tota la informació en un full de càlcul i analitza els resultats amb els resums automàtics, en funció dels paràmetres d'informació establerts.

Icon-GoogleSlides

Slides

Crea i edita elegants presentacions des del navegador i sense necessitat de comprar cap software específic. Hi podran treballar al mateix temps totes les persones que decideixis. Tots els canvis es guarden automàticament.

Icon-GoogleDrive

Drive

Emmagatzema, comparteix i accedeix als teus arxius des de qualsevol lloc. Tu decideixes qui pot accedir a quins documents i quan tú ho determinis. A més amb la versió Google Gsuite Business tindràs espai il·limitat.

Google_Keep_icon

Keep

Totes les teves notes estaran perfectament organitzades. Comparteix-les amb el teu equip i afegeix recordatoris per estar sempre al dia. Tot el contingut sempre sincronitzat amb qualsevol dispositiu ordinador, mòbil o tauleta.

Google-Apps-script

Apps Scripts

Plataforma que permet crear de forma ràpida i senzilla solucions personalitzades empresarials que automatitzem, amplien i s'integren amb les diferents funcions de Gsuite.

Pack eines G Suite

El conjunt d'eines més popular del món per pode connectar-te des d'on vulguis i quan vulguis. Aconsegueix un teletreball efectiu i de qualitat, sense perdre el contacte amb els teus equips.

On vulguis i quan vulguis.

5,2 €
per usuari i mes

Prova-ho ara i gaudeix del 1r mes de prova gratuït.

Google Voice

Treballa des de casa amb Google Voice i contacta amb qualsevol dispositiu. Només necessites un navegador amb accés a internet. Activa'l en molt poc temps. Trucades de feina àgils, amb el dispositiu que tinguis i amb el teu propi número de feina.

On vulguis i quan vulguis.

15 €
per usuari i mes

Sense permanències. Afegeix només el cost/trucada.

NECESSITES FORMACIÓ?

Et portem la formació "a casa", a través de les nostres eines digitals.
A més et REGALEM una formació presencial in situ a la teva empresa un cop finalitzada la situació de confinament actual

CONTACTE

Vols rebre assessorament gratuït? Tens dubtes sobre com puc moure la meva activitat al núvol i començar a gaudir del teletreball? Quina seguretat amb proporciona? Puc moure els meus servidors al núvol?
Prova-ho ara i gaudeix del 1r mes de prova gratuït!

Omple el formulari amb les dades requerides, o truca al 677 42 00 66, i un consultor TIC t'orientarà de forma GRATUÏTA.

PRODUCTES

Aquests són alguns articles i serveis que trobaràs a la nostra BOTIGA online:

 

PUJAR